Uusimmat

Tiesitkö: Renny Harlin jätti tämän 90-luvun jättielokuvan tekemättä – pakkasi laukkunsa vain pari kuukautta ennen kuvausten alkua

20.05.2020 08:11 Muropaketin toimitus

YouTubessa on julkaistu uusi video, joka selittää mitä kaikkea tapahtui ennen kuin Alien 3 saapui valkokankaalle vuonna 1992. 

Kuten moni Muropaketin lukija varmasti hyvin tietää, Alien 3:n tekeminen oli pitkä ja sotkuinen urakka. Elokuvan käsikirjoitus meni uusiksi useampaan otteeseen, ohjaajaa vaihdeltiin ja pakka oli muutenkin levällään useaan otteeseen.

Alta löytyvä tuore What Happened? -video selvittää alle 20 minuutissa millainen sekasotku Alien 3:n tuotanto oli. Mukana on myös Renny Harlin, jonka piti yhdessä vaiheessa tehdä jatko-osa Ridley Scottin ja James Cameronin elokuville.

Harlin ei kuitenkaan uskonut käsikirjoitukseen ja jätti Alien 3:n vain pari kuukautta ennen kuvausten alkamista. Lopulta pesti meni uraansa vasta aloittelevalle David Fincherille, joka tunnetaan nykyään paremmin Fight Clubista ja Sevenistä. Harlin puolestaan teki rokkidekkarikomedian The Adventures of Ford Fairlane yhdessä Andrew Dice Clayn kanssa.

Varoitus: What Happened ? -videon kertojaääni koettelee varmasti monen katsojan hermoja, mutta asia on sen verran mielenkiintoista, että kyllä sen hammasta purren kestää.