Tiesitkö tämän: Skeletorin ääninäyttelijä esitti Masters of the Universessa myös näitä hahmoja – ja on mukana tulevassa MotU-sarjassa uudessa roolissa

29.05.2020 08:34 | Muropaketin toimitus

Skeletor on yksi populaarikulttuurin klassisimmista pahiksista, ja ihan syystä. Moni muistaa hahmon parhaiten 80-luvun He-Man and the Masters of the Universe -animaatiosarjasta, jossa vihulaista ääninäytteli Alan Oppenheimer.

Comicbookmovie-sivusto on julkaissut lyhyen haastattelun Alan Oppenheimerin kanssa. Jutussa Oppenheimer muistelee luonnollisesti paljon Masters of the Universea, mutta kertoo urastaan myös muiden projektien osalta.

Haastattelussa nousee esille myös se, että Alan Oppenheimer esitti Masters of the Universessa myös muita hahmoja: Skeletorin lisäksi Oppenheimer lainasi äänensä Mer-Manille, Asemiehelle, sekä Cringerille ja Taistelutiikerille.

Lue juttu täältä:

HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE EXCLUSIVE Interview With Skeletor Voice Actor Alan Oppenheimer

Mielenkiintoisena nippelitietona kerrottakoon, että Oppenheimerilla on rooli myös tulevassa Masters of the Universe: Revelation -sarjassa. Siinä hän ei tosin esitä enää Skeletoria, vaan Moss Mania, He-Manin luonnonmukaista liittolaista.

Alla solvauksistaan tunnetun Skeletorin parhaat sivallukset.