Tiistain paras elokuva sopii tähän iltaan täydellisesti – Ikävä kyllä esitysaika on kehno, eikä leffaa Suomen suoratoistopalveluista löydy

04.05.2021 20:25 | Muropaketin toimitus

Spaceballs

Internet Movie Databasen arvosanojen valossa tiistai-illan paras elokuva on Star Wars -hupailu Spaceballs eli Avaruusboltsit. Sen keräämien arvosanojen keskiarvo on IMDb:ssa tällä hetkellä 7,1/10.

Spaceballs on kieltämättä mainio tapa juhlistaa kuluvaa juhlapäivää; onhan tänään toukokuun neljäs päivä, May the Forth, kansainvälinen Star Wars -päivä. Harmi vain, että illan elokuva alkaa Fox-kanavalla vasta 23.00 ja päättyy vasta pitkällä keskiviikon puolella.

Mel Brooksin vuonna 1987 ohjaama Spaceballs kertoo ”Avaruusboltsi-planeetan pelastusoperaatiosta, jossa naapuriplaneetan prinsessa kaapataan pelinappulaksi. Hätiin saapuu palkkionmetsästäjä Lone Starr.”

Avainrooleja kulttisuosiota nauttivassa parodiassa esittävät Bill Pullman, John Candy, Rick Moranis, Mel Brooks ja Daphne Zuniga.

Suomen suoratoistopalveluista ei Spaceballsia valitettavasti löydy. Jos on kuitenkin valmis laittamaan euroja likoon kertaostokseen, voi Brooksin leffan vuokrata ainakin Google Playsta.

Spaceballs IMDb:ssa.