Uusimmat

Todd McFarlanen oma Spawn-elokuva taas vaikeuksissa – tekijätiimi on valmis, mutta kuvauksia ei saada käyntiin

26.10.2018 08:50 Muropaketin toimitus

1990-luvulla suureen suosioon nousseen Spawn-supersankarin luoja on intoillut viime kuukausina kuuluvasti tulevasta elokuvasovituksesta. Ikävä kyllä projekti on joutunut taas vastatuuleen.

Pursue News -sivuston mukaan Spawnin kuvaukset päästään aloittamaan tällä tietoa vasta ensi kesänä. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös elokuvan julkaisuaikatauluun. Spawnin uskottiin ehtivän elokuvateattereihin vuoden 2019 aikana, mutta nykyisellä suunnitelmalla ensi-ilta siirtyy väkisinkin vuodelle 2020.

Alkujaan Spawn piti kuvata jo viime keväänä, mutta kuvauksia on jouduttu lykkäämään toistuvasti.

Todd McFarlane ohjaa Spawnin itse – aikaisempaa kokemusta pitkistä elokuvista hänellä ei ole. Elokuvan muut avaintekijät ovat kuitenkin alan ammattilaisia. Spawnia esittää Jamie Foxx ja Twitchiä Jeremy Renner. Elokuvan tuottajana toimii viime vuosien kauhumenestyksistä tuttu Jason Blum, ja tehosteista vastaa mm. The Walking Deadia tehnyt Greg Nicotero.

Ensimmäinen Spawn-elokuva ilmestyi vuonna 1997. Uudella versiolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa. Todd McFarlane on kertonut haluavansa tehdä elokuvastaan yliluonnollisen kauhutrillerin, jossa Spawn on samalla sekä pää- että sivuosassa hieman samaan tapaan kuin tappajahai Tappajahaissa.