“Todella yököttävää, tästä tuli jo huono olo” – HBO Nordicin uutuussarjan tänään julkaistu jakso ei todellakaan sovi kaikille

14.09.2020 11:46 Muropaketin toimitus

HBO Nordicin uutuussarja Lovecraft Country on edennyt viidenteen osaansa, josta varoittelimme katsojia arviossamme jokunen viikko sitten.

Lovecraft Country on tarjonnut väkivaltaa ja muuta goreosastoa isolla kauhalla jo useamman kerran, mutta uusin jakso saattaa olla herkimmille liikaa:

”Rönsyileväksi kauhusarjaksi Lovecraft Country ei ole kovin pelottava, mutta gorea on mukana reippaasti joka jaksossa. Viides episodi on yököttävyydessään aivan omaa luokkaansa ja sitä katsoessa jopa splatter-kauhun ystävälle tuli hieman huono olo. Turboahdettu sarja on paikoittain ahdistavan synkkä, mutta myös viihdyttävä”, Aki Lehti kirjoitti sarja-arviossaan, jonka voit lukea kokonaisuudessaan täältä:

Arvostelu | HBO Nordicin Lovecraft Country on komea kauhusarja, jossa on jopa liikaa omaperäisiä ideoita

Lovecraft Countrya kuvaillaan HBO Nordicissa seuraavasti:

”Jännittävä uusi HBO-draamasarja, joka seuraa kadonnutta isäänsä etsivää Atticus Freemania. Tämä matka vie hänet, hänen ystävänsä Letitian ja hänen setänsä Georgen ihmeelliselle automatkalle 1950-luvun Jim Crow Amerikan halki.”