Uusimmat

Tom Cruise kieltäytyi potkimasta Guardians of the Galaxy -tähteä mahaan

Kuva: © 2023 Paramount Pictures.

26.06.2023 10:22 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy -tähti Pom Klementieff esittää Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part 1 -elokuvassa hahmoa nimeltä Paris.

Tom Cruise voi kyllä hypätä moottoripyörällä kallionkielekkeeltä, mutta hän ei suostu potkimaan vastanäyttelijäänsä. Tämän paljastaa Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part 1 -elokuvassa mukana oleva Pom Klementieff.

Klementieff esittää elokuvassa hahmoa nimeltä Paris, jolla on kytköksiä elokuvan varsinaiseen pahikseen. Entertainment Weeklyn haastattelussa Klementieff kertoo, että yhdessä toimintakohtauksessa Cruisen piti potkaista häntä vatsaan, mutta ei lopulta suostunut siihen.

“Sanoin hänelle useaan ottesseen, että anna vain mennä ja potkaise minua vatsaan. Jännitin vatsalihaksiani ja sanoin, että hän voi kyllä tehdä sen. Ja hän vain sanoi ei ei ei. Yritin selittää, että se auttaisi minua, mutta ei hän suostunut siihen”, Klementieff kertoo.

Christopher McQuarrien ohjaama Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part 1 saa ensi-iltansa 12. heinäkuuta. Cruisen ja Klementieffin lisäksi siinä nähdään muun muassa Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma ja Mark Gatiss.