Tom Cruise koetti käännyttää nimekkään Hollywood-koomikon skientologiaan – ”Pelkäsin että hän onnistuu siinä”

25.05.2021 21:07 | Muropaketin toimitus

Tom Cruise on tunnetusti L. Ron Hubbardin 1940- ja 50-luvuilla kehittämän skientologian suuria kannattajia, ja puhuu ”tietämisen opin” puolesta mielellään.

Nyt Hollywoodin tunnetuimpiin nykykoomikoihin lukeutuva Seth Rogen on muistellut NME:n mukaan kohtaamistaan Tom Cruisen kanssa. Rogenin mukaan Cruise alkoi puhua hänelle skientologiasta, ja Rogen pelkäsi, että myös hän itse hurahtaisi aiheeseen muiden Hollywood-tähtien tavoin.

Seth Rogenin mukaan Tom Cruise ei mennyt keskustelussa heti asiaan.

”Olin aluksi vähän loukkaantunut siitä ja aloin miettiä, ettenkö ole tarpeeksi hyvä hänelle. Haluaako hän ihan oikeasti puhua vain komediasta? Enkö muka ole tarpeeksi hyvä päästäkseni tämän miehen käännyttämäksi?” Rogen vitsaili.

”Mutta lopulta – ja tämä tapahtui niihin aikoihin, kun hän oli pomppinut Oprahin sohvalla ja käyttäytynyt yleisesti ottaen oudosti julkisuudessa – hän alkoi puhua siitä, miten media vääristelee hänen tekemisiään”.

Ja sitten päästiin itse aiheeseen.

”Hän sanoi että kaikki johtuu skientologiasta ja että jos annan hänelle tunnin aikaa selittää, mitä skientologia on, tajuntani tulisi räjähtämään. […] Ihan rehellisesti, en pystynyt sanomaan hänelle, että kerropa nyt kaikki, koska olin ihan aidosti huolissani siitä, että Tom Cruise olisi pystynyt selittämään skientologian minulle niin, että olisin kääntynyt siihen. Olen iso fani, aidosti”, Rogen summasi.

Tom Cruisen lisäksi Hollywoodin julkimoista skientologian nimeen vannovat myös esimerkiksi John Travolta, Kirstie Alley ja Mimi Rogers.