Tom Cruise on tehnyt monta scifi-elokuvaa – Nyt HBO Nordicista löytyy niistä ehkä kaikista paras

04.08.2020 09:07 | Muropaketin toimitus

HBO Nordic on lisännyt elokuvakirjastoonsa vuonna 2014 valmistuneen Edge of Tomorrow -scifi-elokuvan.

Doug Limanin ohjaama Edge of Tomorrow on eräänlainen tieteisfiktion kierrätys Elämäni murmelista -komediaklassikosta:

Everstiluutnantti Bill Cage (Tom Cruise) on upseeri, joka ei ole koskaan ollut mukana taistelussa, mutta silti hänet lähetetään tylysti suorittamaan hengenvaarallista tehtävää. Cage saa pian surmansa, mutta huomaa olevansa eräänlaisessa selittämättömässä aikaluupissa, joka pakottaa hänet elämään tuon armottoman taistelun ja kuoleman yhä uudestaan… ja uudestaan. Taistelu taistelulta Cage pystyy kuitenkin kasvattamaan taitojaan yhdessä erikoisjoukkojen sotilaan Rita Vrataskin (Emily Blunt) kanssa. Niinpä Cagen ja Ritan käydessä taistoon kerta toisensa jälkeen, he etenevät vääjäämättä lähemmäs vihollisen kukistamista.

Muropaketin arvion Edge of Tomorrow’sta voit lukea täältä:

Edge of Tomorrow on positiivinen yllätys kesän hömppäelokuvien joukossa

Jatko-osaa Edge of Tomorrow’lle on kaavailtu jo useamman vuoden ajan, mutta toistaiseksi tuloksetta. Tällä hetkellä Cruisen ja Limanin fokus tuntuukin olevan enemmän avaruudessa kuvattavalla uudella elokuvalla, josta saatiin uutta tietoa viime viikolla:

Tom Cruise lähtee kuvaamaan elokuvaa avaruuteen – Näin Universal saatiin vakuutettua 200 miljoonan dollarin tuotantobudjetista