Tom Cruisen ehkä paras scifi-elokuva on yhä saamassa jatko-osan – Ohjaaja julkaisi kuvan todisteeksi

16.01.2020 14:04 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2014 ensi-iltansa saanut, sangen toimiva scifi-jännäri Edge of Tomorrow on edelleen saamassa jatko-osan, vaikka produktio pitkänpuoleiseksi onkin venähtänyt.

Ensimmäisen Edge of Tomorrow’n juoni ei ollut sieltä yksinkertaisimmasta päästä, ja sama koskee kaikesta päätellen myös jatko-osaa. Ohjaaja Doug Liman on julkaissut Instagramissa (sensuroidun) kuvan Edge of Tomorrow 2:n käsikirjoitussessiosta. Kynä on selvästi heilunut reippaasti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

How many whiteboards is too many? #LiveDieRepeat2

Henkilön Doug Liman (@dougliman) jakama julkaisu

Valitettavasti vielä ei tiedetä, milloin Edge of Tomorrow’n jatko-osa saapuu teattereihin. Kaikesta päätellen odotusta on kuitenkin jäljellä vielä ainakin vuosi tai pari.

Tom Cruisen ja Emily Bluntin tähdittämä Edge of Tomorrow keräsi maailmanlaajuisesti 370,5 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Alla elokuvan synopsis ja traileri.

”Everstiluutnantti Bill Cage (Cruise) on upseeri, joka ei ole koskaan ollut mukana taistelussa, mutta silti hänet lähetetään tylysti suorittamaan hengenvaarallista tehtävää. Cage saa pian surmansa, mutta huomaa olevansa eräänlaisessa selittämättömässä aikaluupissa, joka pakottaa hänet elämään tuon armottoman taistelun ja kuoleman yhä uudestaan… ja uudestaan. Taistelu taistelulta Cage pystyy kuitenkin kasvattamaan taitojaan yhdessä erikoisjoukkojen sotilaan Rita Vrataskin (Blunt) kanssa. Niinpä Cagen ja Ritan käydessä taistoon kerta toisensa jälkeen, he etenevät vääjäämättä lähemmäs vihollisen kukistamista.”

Muropaketin uusimmat