Tom Cruisesta kiertää paljon perättömiä huhuja – Nyt Mission: Impossible -ohjaaja vahvisti netissä kiertävän tarinan, joka pitää oikeasti paikkansa

09.08.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Mission: Impossible -ohjaaja Christopher McQuarrie on työskennellyt Tom Cruisen kanssa yhdessä jo 15 vuotta.

Tom Cruisesta kiertää jos jonkinlaisia huhuja, mutta ainakaan ohjaaja Christopher McQuarrien mukaan suurin osa niistä ei ole totta. Varietyn haastattelussa Mission: Impossible -ohjaaja kertoo yhden tarinan, mikä oikeasti pitääkin paikkansa.

Hän selittää työskennelleensä Cruisen kanssa yhdessä jo 15 vuoden ajan ja kohdanneensa lukuisia tapauksia, joista mediassa on seuraavana päivänä kirjoitettu aivan mitä sattuu.

Yksi tapaus on kuitenkin “sataprosenttisesti totta”.

“Olimme Birminghamissa kuvaamassa kohtausta, missä oli mukana Tom ja Haley Atwell. Seuraavana päivänä luin lehdestä, että Tom ja neljä muuta menivät yhdessä intialaiseen ravintolaan. Luin jutusta, että Tom vaati istua ravintolan yleisessä tilassa yksityishuoneen sijaan ja että hän tilasi kolme annosta chicken masalaa, koska hän piti siitä niin paljon. Soitin Tomille ja sanoin, että tässä artikkelissa on jotain todella outoa. Se pitää sataprosenttisesti paikkansa. Se oli ensimmäinen kerta, kun luin artikkelin, joka olisi kirjoitettu juuri niin kuin kaikki tapahtui”, McQuarrie kertoo.

Kahteen osaan pilkottu Mission: Impossible – Dead Reckoning julkaistaan 14. heinäkuuta 2023 ja 28. kesäkuuta 2024.

Muropaketin uusimmat