Tom Hiddleston paljasti, miten hän sai Lokin roolin vuoden 2011 Thor-elokuvasta – Kaiken takana Wallander-sarja ja Shakespeare

27.06.2019 09:42 | Muropaketin toimitus

Tom Hiddlestonin esittämä Loki on jo vuosia ollut valkokankaan Marvel-pahiksista suosituin. Nyt näyttelijä on kerrannut, kuinka hän oikein päätyi rooliin.

Viimeksi Avengers: Endgamen merkeissä valkokankaalla nähty Tom Hiddleston saa kiittää Lokin roolista Thorin (2011) ohjaaja Kenneth Branaghia.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Hiddleston muisteli seuraavaa:

”Lokin rooliin päätyminen tapahtui aika luontevasti, melkein kuin vahingossa. Hän [Branagh] näki minut lontoolaisteatterin Shakespeare-näytelmässä ja pyysi minut sitten esiintymään BBC:n Wallander-tv-sarjassa. Teimme sen jälkeen Chekhov-näytelmän West Endissä ja sitten hän kiinnitti minut Lokiksi ensimmäiseen Thor-elokuvaan. Päädyimme siis tekemään melkein 12 kuukautta töitä eri medioissa”.

Thorin jälkeen Tom Hiddleston on esittänyt Lokia elokuvissa The Avengers (2012), Thor: The Dark World (2013), Thor: Ragnarök (2017), Avengers: Infinity War (2018) ja Avengers: Endgame (2019).

Ensi vuonna Loki saa oman sarjansa Disney Plus -suoratoistopalvelussa. Hahmoa esittää siinäkin Tom Hiddleston.

Muropaketin uusimmat