Tom Holland on vasta 24-vuotias, mutta valmis James Bondin rooliin

06.02.2021 14:00 | Muropaketin toimitus

Daniel Craig on esittänyt ikääntynyttä ja kaiken nähnyttä James Bondia vuodesta 2006. Pesti päättyy sitten, kun 007: No Time to Die joskus valkokankaille pääsee – tällä tietoa ensi syksynä.

Daniel Craigin manttelinperijäksi on ehdotettu ja huhuttu puolta Hollywoodin miesnäyttelijöistä – ja muutamasta naispuolisestakin tähdestä on juttua isketty. Nyt oman lusikkansa agenttisoppaan iskee Spider-Manina parhaiten tunnettu Tom Holland.

Vaikka Holland on vasta 24-vuotias, on hän hyvinkin kiinnostunut Bondin roolista, selviää Variety-lehden haastattelusta.

”Nuorena brittikundina, joka rakastaa leffoja haluaisin tietenkin kovasti olla James Bond. Heitetään tämä nyt ilmoille. Näytän aika hyvältä puku päällä”, Holland ehdottaa.

Uudesta Bond-näyttelijästä ei tällä tietoa ole tehty vielä päätöstä, eikä asiaa paljasteta varmasti ainakaan ennen 007: No Time to Dien ensi-iltaa. Tom Hollandilla tosin riittää tekemistä muutenkin. Kolmatta Spider-Man-sooloelokuvaa kuvataan parhaillaan, ja lisäksi julkaisukalenterissa on Uncharted-videopelifilmatisointi sekä Avengers-ohjaajien Joe ja Anthony Russon Cherry, joka julkaistaan Apple TV+:lla maaliskuussa.

Olisiko Tom Holland hyvä James Bond?

Katso tilanne vastaamatta