Tom Hollandin sopimus Spider-Manista päättyy – ja se on ehkä vain hyvä juttu

26.02.2021 09:17 | Muropaketin toimitus

Kyllä aika rientää: tänä vuonna tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun Tom Holland esitti Hämähäkkimiestä ensimmäistä kertaa.

Tom Hollandin Hämis-ura alkoi vuoden 2016 Captain America: Civil Warin cameolla. Sen jälkeen uusi Spider-Man on nähty paitsi sooloelokuvissaan myös Avengers-seikkailuissa Infinity War ja Endgame.

Nyt Hollandin sopimus Sony Picturesin kanssa on loppusuoralla: tuleva Spider-Man: No Way Home on viimeinen elokuva, johon Holland on sitoutunut, Collider uutisoi.

Mitkään taivaankappaleet eivät kuitenkaan viittaa siihen, että Hämähäkkimiehelle etsittäisiin uutta näyttelijää. Tom Hollandin versio ikonisesta supersankarista on otettu yleisössä hyvin vastaan, ja näyttelijä itse on jo ilmoittanut, että hän on aivan ehdottomasti halukas jatkamaan roolissaan.

Sopimuksen päättyminen tuskin siis on iso juttu faneille, mutta Tom Hollandille se voi olla hyväkin asia: läpimurron nyt tehtyään näyttelijä voi neuvotella itselleen jättistudion kanssa entistäkin paremman diilin.

Kuten aiemmin tällä viikolla kerrottiin, Spider-Man: No Way Home saa ensi-iltansa joulukuussa. Sen lisäksi Tom Hollandilta ilmestyy tänä vuonna ennakkoon jo kehuttu Cherry-elokuva, jonka Amazon julkaisee maaliskuussa.