UUSIMMAT

TOP 10: Netflixin katsotuin elokuva paljastaa hyvin, mihin tarkoitukseen suoratoistopalvelua on tänä viikonloppuna käytetty

21.02.2021 11:44 | Muropaketin toimitus

Netflix – tuo 2020 luvun lastenvahtien ykkönen.

Suoratoistopalvelun katsotuimmaksi sisällöksi tänä viikonloppuna kohonnut Lemmikkien salainen elämä 2 (2019) jatkaa kesän 2016 hittianimaation tarinaa siitä, mitä lemmikit puuhaavat niiden omistajien poissaollessa.

Terrieri Maxin elämässä on meneillään melkoisia mullistuksia. Hänen emäntänsä on mennyt naimisiin ja perheeseen kuuluu nyt myös taapero Lassi. Max huolehtii Lassin turvallisuudesta niin kovasti, että hänen hermonsa ovat aivan riekaleina. Kun perhe lähtee retkelle maatilalle, kaupungin kasvatti Max ja hänen koirakaverinsa Duke tekevät ensi kertaa tuttavuutta erilaisten maaseudun ilmiöiden kanssa. Kohdattuaan koiria pilkkanaan pitäviä lehmiä, vihamielisiä kettuja ja kauhistuttavan kalkkunan Max on entistä enemmän tuskissaan. Onneksi tilan veteraanivahti Roosterilla on takataskussaan muutamia elämänviisauksia, joiden ansiosta Max onnistuu selättämään neuroosinsa ja löytämään rohkeutensa.

Netflixin koko TOP 10 näyttää tällä hetkellä tältä:

1. Lemmikkien salainen elämä 2
2. Behind Her Eyes
3. Riverdale
4. Firefly Lane
5. Tribes of Europa
6. Ted 2
7. Snowpiercer
8. Safaritehtävä: Selviytyistaitojen ”varassa”
9. Bridgerton
10. News of the World