Uusimmat

Top Gun: Maverick -tähden verestä löytyi lentopetrolia – Tom Cruise lohkaisi kymmenen pisteen kommentin asiasta kuultuaan

Top Gun: Maverick (2022) © 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

16.06.2022 09:57 Muropaketin toimitus

Miles Teller nähdään tällä viikolla myös Top Gun: Maverick -ohjaajan toisessa elokuvassa.

Late Night With Seth Meyers -ohjelmassa vieraillut Miles Teller kertoo hänen verestään löytyneen lentopetrolia Top Gun: Maverick -elokuvan kuvauksissa.

– Harjoittelimme lentokohtausta ja kun laskeuduimme aloin voida todella huonosti. Kävin lääkärissä ja labratuloksista selvisi, että veressäni oli palonestoainetta, tuholaismyrkkyjä ja lentopetrolia, Teller sanoo.

– Seuraavana päivänä Tom Cruise kysyi kuvauspaikalla, että mitä tutkimuksissa selvisi. Kerroin, että veressäni on lentopetrolia. Tom vastasi siihen, että niin minullakin, minä synnyin petrolia suonissani.

Teller näyttelee pääosaa huomenna Netflixissä ensi-iltansa saavassa Spiderhead-tieteisdraamassa. Myös se on Top Gun: Maverick -ohjaaja Joseph Kosinskin leffa. Muropaketin arvostelussa Spiderhead sai vain kaksi tähteä viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Vähän on enemmän -tyyli ei kuitenkaan tällä kertaa toimi, vaan Spiderheadin visuaalinen ilme on lähinnä masentava. Tämäkin elokuva on vedetty liiankin tutun ja tylsän Netflix-filtterin läpi, joka imee kaiken energian paljon paremmistakin teoksista.

Spiderhead-elokuvaan ei kannata tuhlata vajaata kahta tuntia. Suosittelen lukemaan huomattavasti paremman alkuperäisnovellin, jonka läpikahlaamiseen kuluu maksimissaan vartti. Escape from Spiderhead löytyy New Yorkerin sivuilta.”

Arvostelu | Spiderhead on paha pettymys – Netflixin uutta scifi-elokuvaa ei pelasta edes Top Gun: Maverickin ohjaaja