Uusimmat

Top Gun -ohjaajan ja Brad Pittin F1-elokuvan virallinen nimi paljastettiin

06.07.2023 12:59 Muropaketin toimitus

Brad Pitt ajaa uutuusleffassa oikeasti formula-autoilla.

Brad Pitt on treenannut jo jonkin aikaa tulevaa Apple TV+:n formula-elokuvaansa varten ajamalla F2-luokan formula-autoilla. Nyt suoratoistopalvelu on paljastanut muun muassa Top Gun: Maverickista tutun Joseph Kosinskin ohjaaman elokuvan olevan nimeltään Apex.

Pitt esittää elokuvassa jo eläkkeelle jäänyttä kuskia nimeltään Sonny Hayes, joka palaa kisailemaan yhdessä tuoreen tulokkaan ja lajin parhaimmiston kanssa. Leffan käsikirjoituksesta vastaa Ehren Kruger, joka oli myös yksi Top Gun: Maverick -käsikirjoittajista.

Apex-elokuvaa kuvataan muun muassa Britannian Grand Prix -radalla. Maverick-leffan tyyliin ohjaaja Kosinski haluaa käyttää mahdollisimman vähän erikoistehosteita ja kuvata oikeita kaahauskohtauksia.

Leffassa nähdään myös esimerkiksi Snowfall-sarjasta tuttu Damson Idris nuoremman kuskin roolissa.

Apexin tuottajina toimivat Jerry Bruckheimer, Pittin Plan B Entertainment -tuotantoyhtiö ja formulalegenda Lewis Hamilton.

Elokuvan ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Se esitetään Martin Scorsesen The Killers of the Flower Moon -leffan tavoin ensin valkokankailla, jonka jälkeen Apex nähdään ilmeisen pian Apple TV+:ssa.

Brad Pitt