Traileri: Tältä näyttää kotimainen Pahanhautoja-kauhuelokuva – Ensi-ilta elokuvateattereissa tänä vuonna

03.02.2021 09:21 | Muropaketin toimitus

Pahanhautoja on uusi psykologinen kauhudraama, jonka on ohjannut Hanna Bergholm ja käsikirjoittanut Ilja Rautsi. Elokuvan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu uuden julisteen kanssa.

Myöhemmin tänä vuonna ensi-iltansa saavan Pahanhautojan pääosissa nähdään Siiri Solalinna, Sofia Heikkilä, Jani Volanen ja Reino Nordin.

Pahanhautojan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Nuori Tinja-tyttö yrittää toteuttaa vaativan äitinsä unelman menestymällä telinevoimistelussa. Tinjan äiti esittelee koko maailmalle lahjakasta tytärtään ja idyllisen onnellista perhe-elämäänsä suositussa videoblogissaan. Eräänä yönä Tinja löytää oudon linnunmunan. Hän kätkee munan huoneeseensa ja hautoo sitä salassa peittonsa alla, kunnes munasta kuoriutuu jotain, joka järkyttää heitä kaikkia.

”Olen halunnut suunnata Pahanhautojan paitsi genre-elokuvien ystäville, myös kaikille aikuisille, jotka yleensä pelkäävät kauhuelokuvia, mutta jotka haluavat katsoa vahvoja tarinoita naisten ja tyttöjen tunteista. Halusin luoda elokuvaan omanlaisensa maailman, joka voisi sijaita missä maassa tahansa. Tässä elokuvassa jännitys ei tapahdukaan pimeydessä, vaan valoisissa pastellin sävyisissä huoneissa”, ohjaaja Bergholm kuvailee elokuvaansa.

Muropaketin uusimmat