Traileri: Tältä näyttää Vin Dieselin uusi supersankarileffa Bloodshot – Mieleen tulee väkisinkin Wolverine…

21.10.2019 13:52 | Muropaketin toimitus

Vin Diesel on ehtinyt esiintyä supersankarielokuvissa jo Guardians of the Galaxyn digiolento Grootina, mutta uudessa leffassaan Fast & Furious -tähti pääsee näyttelemään ihan omilla kasvoillaan.

Ensikertalaisen Dave Wilsonin ohjaama Bloodshot on Valiant Comicsin sarjakuvaan pohjautuva supersankarielokuva. Vin Dieselin lisäksi leffaa tähdittävät Sam Heughan, Guy Pearce, Eiza González ja Toby Kebbell.

Kevin VanHookin, Don Perlinin ja Bob Laytonin luoma Bloodshot esiintyi ensimmäistä kertaa marraskuussa 1992 lehdissä Eternal Warrior #4 ja Rai #0. Suomeksi ei Bloodshotia ole käännetty.

Bloodshotin ”supervoima” on naniittien ansiosta muokkautuva ja paraneva keho. Entisen sotilaan muisti on pyyhitty tyhjäksi useita kertoja, mikä tuo tietenkin mieleen Wolverinen. Ja nyt kun Wolverine on poistunut valkokankaalta vuosiksi, kiitos Loganin loppuratkaisun ja 20th Century Foxin ja Disney välisen kaupan, on nyt tietenkin otollinen hetki Bloodshotin ottaa lava haltuun…

Ensi-iltansa Bloodshot saa USA:ssa 21.2.2020. Suomen julkaisun ajankohta ei vielä tällä hetkellä ole tiedossa, mutta eiköhän mokoma helmikuulle osu – sikäli kun Bloodshot meilläkin levitykseen pääsee. Koska kyseessä ei ole filmatisointi Marvelin tai DC:n sarjakuvista, ei asia ole itsestäänselvyys.