Tulevassa Evil Dead -pelissä mukana koko joukko alkuperäisten kulttileffojen näyttelijöitä

04.01.2022 13:42 | Muropaketin toimitus

Helmikuussa ilmestyvä Evil Dead: The Game lupaa herkkua leffasarjan ystäville ainakin näyttelijöiden osalta.

Evil Dead -elokuvasarja taipuu ensi kuussa hurmeiseksi peliksi, joka ammentaa aineksia kaikista elokuvista sekä kehutusta Ash vs. Evil Dead -sarjasta. Viime vuoden puolella myös paljastettiin, että koko joukko elokuvista ja sarjasta tuttuja näyttelijöitä on mukana esittämässä tuttuja hahmojaan.

Bloody Disgustingin mukaan äänessä ovat tietysti Ashin roolista tuttu Bruce Campbell, sekä Ellen Sandweiss ja Richard DeManincor alkuperäisestä The Evil Deadista, Marcus Gilbert Army of Darkness -leffasta, sekä Ray Santiago ja Dana DeLorenzo Ash vs. Evil Deadista.

Kaikkien mainittujen roolihahmoilla pääsee pelaamaan, ja lisäksi ensimmäisen leffan loput näyttelijät Betsy Baker ja Theresa Tilly tekevät jonkinmoiset ”special appearance” -roolit pelissä.

Evil Dead: The Game sisältää myös yksinpelin, mutta se vaikuttaa tarjoavan pääasiassa moninpeliksi suunniteltua demonimättöä, jossa päästään kamppailemaan yhteistyössä sekä toisia pelaajia vastaan. Peliä kehittää Saber Interactive, joka tunnetaan muun muassa World War Z -zombiräiskinnästä.

Evil Dead: The Game ilmestyy PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille, sekä Nintendo Switchille helmikuussa. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole paljastettu.