Uusimmat

Tulevassa John Wick -pelissä ei koiraa nähdä – sijoittuu aikaan ennen ensimmäistä elokuvaa

04.07.2019 14:03 Muropaketin toimitus

Suosittuun leffasarjaan perustuvan John Wick Hexin tarina on vielä hämärän peitossa, mutta jotain siitä sentään tiedetään.

Toukokuun alussa kerroimme John Wick -elokuviin perustuvasta, taktisesta toimintapelistä nimeltä John Wick Hex. Pelin kehitys on vielä kesken, mutta sitä on esitelty kesäkuun alussa E3-messuilla, minkä ansiosta pelistä tiedetään nyt jo hieman enemmän.

Eurogamerin haastattelussa selviää, että John Wick Hex sijoittuu aikaan ennen koko elokuvasarjan alkua, eli ennen kuin päähenkilö John Wick tapasi vaimonsa ja jättäytyi pois palkkatappajan hommista. Tarkempia tietoja tarinasta ei vielä ole paljastettu, mutta yksi asia on selvää: John Wickillä ei ole pelissä koiraa kaverinaan.

Pääkehittäjä Mike Bithellin mukaan koiran tuominen John Wickin kumppaniksi myös esiosana toimivassa pelissä olisi vähentänyt koiran merkitystä esimmäisessä elokuvassa.

”Teemme peliä yhteistyössä elokuvantekijöiden kanssa, ja haluamme varmistaa, että kerromme tarinan joka tukee elokuvia, eikä riko tai sekoita niiden kertomusta”, Bithell kuvailee.

John Wick Hex ei ole mikään suoraviivainen räiskintäpeli, vaan se tekee elokuvien toimintakohtauksista taktista päätöksentekoa. Good Shepherd Entertainmentin kehittämä peli on tulossa PC:lle, Macille ja konsoleille, eli oletettavasti PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Esimakua John Wick Hexistä näet alta. Vielä ei ole paljastettu, kuullaanko Keanu Reevesiä pelin pääroolissa vai ei.