UUSIMMAT

Tulisiko tästä viimein viiden tähden videopelileffa? Indiepeli To the Moonista tehdään yllättäen elokuvaa

23.05.2018 21:20 | Muropaketin toimitus

Freebird Gamesin pienestä indiepelistä ollaan tekemässä elokuvaa, josta voisi tulla kiinnostava scifi-draama.

Videopeleihin perustuvien elokuvien takana on usein pitkäikäisiä ja menestyneitä pelisarjoja, kuten Tomb Raider, Warcraft ja Assassin’s Creed. Siksi onkin erittäin yllättävää, että indiepeli To the Moonista on ilmeisesti tekeillä elokuva.

Freebird Gamesin ja pääsuunnittelija Kan Gaon kehittämä To the Moon on pieni, vuonna 2011 julkaistu seikkailupeli, joka on toteutettu kokonaan RPG Maker -sovelluksella. Peliä ylistettiin etenkin tunteisiin vetoavasta tarinasta sekä musiikista, ja vaikka kyseessä ei ole mikään hittipeli, nauttii se suurta arvostusta pelaajien keskuudessa.

Nyt Destructoid kertoo, että peliin perustuva animaatioelokuva on kehitteillä. Kyseessä kerrotaan olevan japanilais-kiinalainen yhteistuotanto, jolla on ”merkittävä budjetti” ja jonka takana on ”etulinjan tuotantoyhtiöitä”. Alkuperäisen pelin kehittänyt Kan Gao on myös mukana valvomassa elokuvan käsikirjoittamista.

Pienen indiepelin elokuvaversio kuulostaa yllättävältä, mutta To the Moonin idea vaikuttaa kyllä hyvältä lähtökohdalta myös elokuvaan.

Scifi-draaman pääosassa on kaksi tutkijaa, jotka pystyvät luomaan ihmisille keinotekoisia muistoja. Tutkijat lisäävät näitä muistoja ihmisille, joilla ei ole paljon elinaikaa jäljellä, jotta he voisivat kuolla vailla katumusta. Pelin tarinassa tutkijat saavat tehtäväksi luoda kuolevalle Johnny Wylesille muiston kuumatkasta, ja tätä varten he saavat käydä läpi Wylesin muistoja tämän koko elämän varrelta.

To the Moon -elokuvan valmistumisajankohdasta ei ole tietoa. Alkuperäinen peli on saatavilla PC:lle, Androidille, iOS:lle ja Macille, ja alta voit katsoa sen trailerin.

Muropaketin uusimmat