Uusimmat

Tunnistitko? Top Gun: Maverickissa näyttelee Independence Day -tähden poika: “En malta odottaa että isäni näkee sen”

14.06.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Top Gun: Maverickin Bob on näyttelijä Bill Pullmanin poika Lewis Pullman.

Top Gun: Maverickissa Tom Cruisen esittämä Pete ”Maverick” Mitchell valitsee lentäjäryhmäänsä myös Lewis Pullmanin esittämän Robert “Bob” Floydin. Pullman on veteraaninäyttelijä Bill Pullmanin poika ja hän paljastaa saavansa isältään vinkkejä rooleihinsa, uutisoi Cinemablend.

Bill Pullman esitti vuonna 1996 julkaistun Independence Day -elokuvan pääosassa itsekin hävittäjällä lentelevää presidentti Thomas Whitmorea. Nuorempi Pullman kertoo, ettei malta odottaa isänsä näkevän uuden Top Gunin.

“Hän ei ole nähnyt sitä vielä, mutta en malta odottaa, että hän näkee sen… Käyn aina roolini läpi hänen kanssaan ennen kuin ryhdyn töihin ja saan häneltä kullanarvoisia neuvoja. Hän näytteli viherkankaan edessä Independence Dayssa, mutta hän antoi minulle hyviä liikkeisiin liittyviä neuvoja, jotta osaisin todella esittää fyysisesti, mitä tapahtuu. Hän suositteli varmistamaan, että hahmo tuntuu aidolta ja keräämään kaiken mahdollisen tiedon aidoilta Top Gun -lentäjiltä, jotta voisin kunnioittaa roolillani heitä”, Pullman selittää.

Nuoremman Pullmanin tosin tuskin on kovin paljoa tarvinnut noudattaa isänsä neuvoja mitä tulee liikkeisiin hävittäjäkoneen kyydissä. Viherkankaan sijaan uuden Top Gunin näyttelijöitä kuvattiin aidon koneen kyydissä.