Tuntematon sotilas -elokuvan ennakkolipunmyynti alkaa tänään

29.09.2017 22:00 | Muropaketin toimitus

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa.

Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan.

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan 27.10.2017. Tänään perjantaina 29.9. klo 14.00 alkaa elokuvan ennakkolipunmyynti. Myös elokuvan yksityisnäytösten myynti on käynnissä valtakunnallisesti. Sekä lippuja että tilausnäytöksiä voi tiedustella lähimmästä elokuvateatterista.

Tuntematon sotilas -elokuvan pääosia näyttelevät Eero Aho (Rokka), Johannes Holopainen (Kariluoto), Jussi Vatanen (Koskela) ja Aku Hirviniemi (Hietanen). Muissa rooleissa nähdään lukuisia sekä entuudestaan tuttuja että suurelle yleisölle uusia nimiä, esimerkiksi Hannes Suominen, Juho Milonoff, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Paula Vesala, Arttu Kapulainen, Joonas Saartamo, Andrei Alén, Marketta Tikkanen ja Diana Pozharskaya. Elokuvan käsikirjoitus (Louhimies ja Jari Olavi Rantala) pohjautuu Väinö Linnan Tuntemattomaan sotilaaseen.

Muropaketin uusimmat