Uusimmat

Tuottaja haluaa Karl Urbanin mukaan Judge Dredd -tv-sarjaan

22.05.2017 12:18 Muropaketin toimitus

Luvassa on tv-sarja nimeltään Judge Dredd: Mega-City One.

IM Global, Tencent ja Tang Media Partners tekevät yhteistyössä brittipelikehittäjä Rebellionin kanssa 2000 AD:n maailmaan sijoittuva sarjaa nimeltä Judge Dredd: Mega-City One, kuten reilu viikko sitten kerroimme.

Mikään ei ole viitannut siihen, että Dredd-elokuvan stara Karl Urban olisi mukana sarjassa, mutta nyt sen tuottaja Brian Jenkins kertoo The 2000 AD Thrill-Cast -podcastissa, että Urbanin tuomisesta mukaan on käyty keskusteluja. Näyttelijän aikataulu ei vain välttämättä anna periksi.

”Hän on kiireinen, täystyöllistetty ammattinäyttelijä, joten luulen että luvassa on pitkiä ja monimutkaisia neuvotteluja. Vielä on liian aikaista sanoa mitään, mutta olisi aivan mahtavaa jos hän on käytettävissä. On tietysti myös mahdollista, ettei hän ehdi mukaan”, Jenkins sanoo.

Ennakkotietojen mukaan Judge Dredd: Mega-City One seuraa tulevaisuuden tuomareita, jotka tekevät parhaansa pitäkseen rikokset aisoissa ylikansoitetussa maailmassa. Judge Dredd on tietenkin mukana, mutta muista hahmoista ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Muropaketin uusimmat