Uusimmat

Tyrannosaurus riehuu ja tulivuori purkautuu! Jurassic World 2:n julisteessa ollaan kuuluisassa pahassa paikassa

18.04.2018 07:55 Muropaketin toimitus

Jurassic Park: Fallen Kingdomin uusi traileri julkaistaan myöhemmin tänään. Sitä ennen on kuitenkin vuorossa uusi juliste, joka esittelee elokuvan tarinan lähtökohdat.

J.A. Bayonan ohjaamassa Jurassic World -jatko-osassa tulivuorenpurkaus uhkaa dinosauruksia, ja asiat menevät muutenkin metsään isolla kädellä.

Virallinen juonikuvaus kertoo, miten kovien haasteiden parissa elokuvan sankarit painivat:

”On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa. Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.”

Jurassic World: Fallen Kingdom saa ensi-iltansa Suomessa 8. kesäkuuta.