Ultraväkivaltainen uutuusleffa julkaistiin Suomessa tänään – Tältä näyttää etenkin videopelifanien odottaman K16-toimintaelokuvan traileri

14.04.2020 10:07 | Muropaketin toimitus

Uusi näytelty Mortal Kombat -elokuva ilmestyy vuonna 2021. Sen edelle kiri verinen animaatioseikkailu Mortal Kombat: Scorpion’s Revenge.

Vaikka Scorpion’s Revenge on animaatioseikkailu, eikä edes järin isolla rahalla tehty sellainen, on sitä odotettu Mortal Kombat -fanien piirissä innolla, koska edellisestä elokuvasta on aikaa jo 23 vuotta, ja Rebirth-lyhäristäkin jo 10 vuotta.

Kuten taantuneempikin tahvo varmasti arvaa, ei Mortal Kombat: Scorpion’s Revengeä nähdä ollenkaan elokuvateattereissa, vaan se saapuu jakeluun vain digiversiona ja Blu-rayna. Itse asiassa Ethan Spauldingin (Avatar, Mike Tyson Mysteries, Batman: Assault on Arkham) ohjaama elokuva on julkaistu Suomessa tänään ilman sen kummempia rummutuksia.

LUE MYÖS: Mortal Kombatin ja Street Fighterin hahmot eivät ole vieläkään kohdanneet – tässä selitys

Mortal Kombat: Scorpion’s Revengen voi ostaa omakseen ainakin SF Anytimesta ja Blockbusterista. Hinta on halvimmillaan 10 euroa, kalleimmillaan 17 euroa.

Vuokraversio ja import-Blu-ray tulevat saataville huhtikuun viimeisellä viikolla.

Alla Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revengen traileri, joka selittää hyvin, miksi elokuvan ikäraja on K16.

Muropaketin uusimmat