USA:n armeija hyllytti naisen pahoinpitelystä syytetyn Marvel-tähden mainoksen – Jonathan Majors aikoo todistaa syyttömyytensä

27.03.2023 10:43 Muropaketin toimitus

Viikonlopun puhutuin elokuvauutinen oli Jonathan Majorsiin kohdistunut syytös, jonka mukaan Ant-Man-tähti pahoinpiteli naispuolisen henkilön New Yorkissa perjantaina. Majors on kiistänyt syytökset vahvasti.

”Jonathan Majors on täysin syytön ja todistettavasti tuntemansa naisen väärien syytösten uhri”, Majorsia puolustava Priya Chaudry on todennut Variety-lehden mukaan.

Majorsin puolustuksen mukaan on olemassa videomateriaalia autosta, jossa väitetty pahoinpitely tapahtui. Tämän myötä Chaudry uskoo, että kaikki syytökset tullaan vetämään pois ja Majorsin maine puhdistetaan.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin Jonathan Majorsille hyvin epäsuotuisa, mistä on esimerkkinä Yhdysvaltain ilmavoimien päätös hyllyttää Be All You Can Be -videomainokset, joilla Majors esiintyi. Varietyn mukaan puolustusvoimat pitää Majorsia syyttömänä kunnes on toisin todistettu, mutta on samalla hyvin huolissaan syytöksistä ja keskeyttää kampanjoinnin siksi toistaiseksi.

Jonathan Majors on yksi tämän hetken kuumimmista näyttelijöistä Hollywoodissa. Lovecraft County -sarjan tähdeltä pyörii parhaillaan valkokankaalla kaksi elokuvaa: Creed 3 ja Ant-Man and the Wasp: Quantumania.