USA:ssa julkaistiin hämmentävä ”TOP 5: Näitä elokuvia odotetaan eniten syksyltä 2018” -lista: Moni todella iso ensi-ilta puuttuu joukosta kokonaan

30.08.2018 08:00 | Muropaketin toimitus

Yhdysvaltalainen lippukauppa Fandango on julkaissut listan elokuvista, joita sen asiakkaat eniten odottavat loppuvuodelta.

Twitterissä julkaistu listaus pohjautuu yli tuhannen asiakkaan otantaan.

Sen mukaan syksyn 2018 odotetuimmat elokuvat ovat supersankariseikkailu Venom, Ihmeotusten jatko-osa Grindelwaldin rikokset, Queen-historiikki Bohemian Rhapsody, Disney-animaatio Ralph Breaks the Internet sekä Bradley Cooperin ja Lady Gagan tähdittämä A Star Is Born.

Huomionarvoista on se, että listalle eivät ole nousseet joulukuun isot ensi-illat Aquaman, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Mortal Engines ja Alita: Battle Angel. Mukaan eivät ole päässeet myöskään The Predator, Halloween, Creed II tai uusi Robin Hood.

Melkoisen hämmentävää, mutta toisaalta Erik Davisin tweetissä ei eritellä sen tarkemmin vastaajien ikää tai muitakaan tietoja.

Naisnäyttelijöistä eniten ollaan Fandangon mukaan innoissaan Lady Gagasta, Cate Blanchettista, Jamie Lee Curtisista, Keira Knightleysta ja Claire Foysta. Miesten puolella odotetaan valkokankaalle Rami Malekia, Tom Hardya, Eddie Redmaynea, Bradley Cooperia ja Michael B. Jordania.

Muropaketin uusimmat