Uusimmat

Uuden Hit Man -elokuvan seksikohtaus ei ollut herkkua näyttelijöille: “Oletko katsonut itseäsi peilistä?”

Kuva: © AGC Studios

03.06.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Glen Powell ja Adria Arjona esittävät pääosia uudessa Richard Linklaterin rikoskomediassa Hit Man.

Richard Linklaterin uusin elokuva, tositapahtumiin pohjautuva Hit Man, sai Suomen elokuvateattereissa ensi-iltansa viime viikolla. Pääosia tuossa seksikkäässä rikoskomediassa esittävät Glen Powell ja Adria Arjona.

Seksikkäiden kohtausten kuvaaminen ei kuitenkaan ollut kovin seksikästä, paljastaa Arjona Drew Barrymoren haastattelussa. Molemmat pääosatähdet nimittäin kärsivät ikävästä ihottumasta.

Arjona kertoo Powellin huomanneen ihottuman ensin hänessä.

“Hän kutsui paikalle sairaanhoitajan ja kyseli, että olenko kunnossa, että pitäisikö meidän lykätä kohtauksen kuvausta”, Arjona kertoo ja jatkaa:

“Olin ihan että kaveri, oletkos katsonut itseäsi peilistä? Ja kun hän näki itsensä, hän oli kauhuissaan, sillä myös hänellä on sama ihottuma koko kehossaan, mutta hän oli liian keskittynyt minuun huomatakseen sen.”

Lopulta he tulivat siihen tulokseen, että meikkiä päälle vaan ja kuvaukset pääsivät jatkumaan.

“Päädyimme tekemään kaikki seksikohtauksemme siinä ihottumassa, mikä ei ollut kovin seksikästä vaan enemmänkin tyyliin ’poikki!’ ja molemmat olimme sitä mieltä, että mene kauemmaksi minusta”, Arjona kertoo.

Ihottumasta huolimatta Hit Man onnistuu elokuvana erinomaisesti. Muropaketin arvostelussa se sai lähes täydet viisi tähteä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Hit Man on lähes viiden tähden komedia Glen Powellin palkkatappajasta

 

Muropaketin uusimmat