UUSIMMAT

Uuden Star Wars -elokuvan nimi on The Rise of Skywalker – Ohjaaja J.J. Abrams selitti, miksi: ”Tiedän että se on provosoiva…”

15.04.2019 12:02 | Muropaketin toimitus

Viikonloppuna paljastettiin Star Wars: Episode IX:n nimeksi The Rise of Skywalker eli Tähtien sota: Skywalkerien nousu.

Mistä moinen nimi?

Ohjaaja J.J. Abrams on perustellut valintaa ET Onlinelle seuraavasti:

“Tämä nimi nyt vaan tuntuu oikealta nimeltä tälle elokuvalle. Tiedän että se on provosoiva ja esittää joukon kysymyksiä. Uskon kuitenkin, että kun näette elokuvan, ymmärrätte miten nimi pitää tulkita ja mitä se tarkoittaa. Star Wars –elokuvien nimien joukossa tällä elokuvalla on kummallinen vastuu. Sen pitää toimia paitsi kolmen elokuvan loppuna, mutta myös yhdeksän elokuvan loppuna. The Rise of Skywalkerin pitää sitoa yhteen sitä aikaisemmin tulleet tarinat. Tämän elokuvan hahmot perivät kaiken, mitä on tullut edellisiltä sukupolvilta, ovat ne sitten isien synnit tai eteenpäin siirretty viisaus. Kysymys kuuluu, onko tästä uudesta sukupolvesta vastaamaan haasteisiin, saavatko he homman hoidettua? Itse suhtaudun tähän elokuvaan samoin, olemme siis perineet paljon, pystymmekö hoitamaan homman loppuun? Sen kysymyksen esitämme itsellemme joka päivä.”

Ja siinä se. Tietenkään Abrams ei paljastanut mitään konkreettista elokuvan tarinasta, koska tuttuun tapaan myös The Rise of Skywalkerin juoni on tarkoin varjeltu salaisuus.

Suomessa Star Wars: The Rise of Skywalker saa ensi-iltansa 18. joulukuuta.

Alla elokuvan traileri.

Muropaketin uusimmat