Uusimmat

Uudessa Sherlock Holmes -sarjassa ei nähdä Sherlock Holmesia lainkaan, eikä mikään ihme

06.10.2022 18:30 Muropaketin toimitus

Elementary-sarjan tuottaja tekee seuraavaksi sarjan tohtori Watsonista. Elementaryssa hahmoa esitti Lucy Liu, mutta vielä ei ole tietoa kuka häntä esittää Watsonissa.

Seitsemän tuotantokauden mittaiseksi venynyt Sherlock Holmes -sarja Elementary saa rinnalleen tohtori Watsonista kertovan sarjan. Watson-nimellä kulkevan sarjan käsikirjoittajaksi on kiinnitetty Elementarynkin vastaavana tuottajana toiminut Craig Sweeny, uutisoi Deadline.

Sherlock Holmes ei kuitenkaan ole Watsonissa mukana lainkaan. Sarjan kerrotaan sijoittuvan aikaan, jolloin Holmes on oletettavasti kuollut Moriartyn käsissä ja Watson palannut töihinsä lääketieteen parissa. Tohtorin entinen elämä ei kuitenkaan ole valmis jättämään häntä rauhaan, sillä kuvioon palaa Moriarty.

Uutinen ei vielä kerro, kuka tohtori Watsonia esittää tulevassa sarjassa. Elementary-sarjassa häntä Jonny Lee Millerin Sherlockin rinnalla esitti Lucy Liu.

Arthur Conan Doyle todella tappoi Holmesin vuonna 1893 julkaistussa novellissaan, mutta lukijoittensa painostuksesta päätyi herättämään tämän henkiin vielä muutaman romaanin ja novellin tarpeiksi.