Uusimmat

Uudet kuvat julki: Tältä näyttää Guillermo del Toron vuosia odotettu Pinokkio-elokuva

15.06.2022 09:52 Muropaketin toimitus

Guillermo del Toron aikuisille suunnattu Pinokkio nähdään Netflixissä ensi jouluna.

Vanity Fair on julkaissut ensimmäiset kuvat Guillermo del Toron Pinokkio-elokuvasta ohjaajan haastattelun yhteydessä. Del Toro toimii vuosikausia odotetun stop motion -animaation käsikirjoittajana, tuottajana ja ohjaajana yhdessä Mark Gustafsonin kanssa.

– Olen aina ollut kiinnostunut Pinokkion ja Frankensteinin hirviön samankaltaisuudesta. Ne molemmat kertovat lapsesta joka vain nakataan maailmaan. Heidän täytyy oppia itse kaikki, mikä on väärin tai oikein sekä mitä ovat rakkaus, moraali ja niin edelleen, del Toro sanoo.

– Minun lapsuuteni oli hyvin samankaltainen ja siksi taidan samaistua hahmoihin, hän jatkaa.

Del Toron Pinokkio on jotain aivan muuta kuin myös tänä vuonna ensi-iltansa saava Disneyn näytelmäversio. Se on uskollinen Carlo Collodin alkuperäisteokselle, eli huomattavasti Disneyn versiota synkempi.

Pinokkion ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz ja Tilda Swinton.

Pinokkion tarkka ensi-iltapäivä ei ole vielä selvillä, mutta se tulee tarjolle Netflixiin joulun tienoilla. Lisää kuvia elokuvasta löytyy Vanity Fairin jutusta.

Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio