Uusimmat

Uusi Aquaman 2 -traileri muistuttaa, ettei pahasti reisille mennyt supersankarivuosi 2023 ole vielä ohitse

Kuva: © 2023 Warner Bros. Ent.

21.11.2023 08:29 Muropaketin toimitus

Aquaman and the Lost Kingdom saapuu teattereihin jouluksi.

Warner Bros. on julkaissut uuden trailerin Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvasta, joka mainostaa sen lippujen olevan nyt myynnissä rapakon toisella puolella.

Mainospätkä korostaa leffan juonikuviota, jossa Aquamanin täytyy suojella perhettään Black Manta -pahikselta.

Jatko-osan virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Black Manta, jonka ei onnistunut kukistaa Aquamania ensimmäisellä kerralla, haluaa edelleen kostaa isänsä kuoleman eikä kaihda keinoja tuhotakseen Aquamanin lopullisesti. Tällä kertaa Black Manta on entistäkin vahvempi vihollinen käyttäessään apunaan myyttistä Mustaa kolmikärkeä ja sen sisältämää ikivanhaa pahuuden voimaa. Aquaman ryhtyy taisteluun pyytäen yllättäen avukseen vangitun veljensä Ormin, Atlantiksen entisen kuninkaan. Heidän tulee unohtaa vanhat kaunansa ja käydä yhteistyöhön suojellakseen valtakuntaansa ja pelastaakseen Aquamanin perheen—ja koko maailman—peruuttamattomalta tuholta.”

Ensimmäisen elokuvan rooleihinsa palaavat tutut näyttelijät. Jason Momoa on Arthur Curry/Aquaman, joka yrittää nyt tasapainotella niin Atlantiksen kuninkaan kuin isän rooleissa; Patrick Wilson on Orm, Aquamanin velipuoli ja arkkivihollinen, jonka on omaksuttava uusi rooli veljensä vastahakoisena liittolaisena; Amber Heard on Mera, Atlantiksen kuningatar ja kruununperijän äiti; Yahya Abdul-Mateen II on Black Manta, joka on entistäkin omistautuneempi kostamaan isänsä kuoleman tuhoamalla Aquamanin, tämän perheen ja koko Atlantiksen; ja Nicole Kidman on Atlanna, tulisieluinen johtaja ja soturin sydämellä varustettu äiti. Rooleihinsa palaavat myös Dolph Lundgren, joka on kuningas Nereus, ja Randall Park, joka on tri Stephen Shin.

Aquaman and the Lost Kingdom saa ensi-iltansa 20. joulukuuta.