UUSIMMAT

Uusi Ghostbusters-elokuva taitaa olla hyvissä käsissä: ”Isäni ohjasi ensimmäisen elokuvan ja minä olin sen ensimmäinen fani”

20.02.2019 14:20 | Muropaketin toimitus

Kesällä 2020 ensi-iltansa saavan uuden Ghostbusters-elokuvan ohjaa Jason Reitman. Hänen isänsä Ivan Reitman teki kaksi ensimmäistä Ghostbustersia, joten projekti tuntuu olevan oikeissa käsissä.

Hiljattain uutisoitiin, että ”Ghostbusters 3” keskittyisi teinihahmoihin. Tämä sai elokuvasarjan fanit hikoilemaan. Jason Reitmanin tuoreet kommentit elokuvasta valavat kuitenkin uskoa siihen, että luvassa voi olla sittenkin jotain muuta kuin tyhjänpäiväistä teinihassuttelua.

”Tästä tulee rakkauskirje alkuperäiselle Ghostbustersille. Rakastan tätä elokuvasarjaa ja kasvoin sitä katsoessa. Pidän itseäni ensimmäisenä Ghostbusters-fanina. Olin noin seitsemän vanha, kun ensimmäinen Ghostbusters ilmestyi ja rakastin sitä. Haluan tehdä elokuvan kaikille kaltaisilleni Ghostbusters-faneille”, Reitman julisti Bill Burr Monday Morning -podcastissa.

Toki tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla, mutta tahdomme yhä uskoa ohjaajan visioon.

Monelle täytenä yllätyksenä tulleen uuden Ghostbustersin käsikirjoitusrupeamasta Jason Reitman kertoi seuraavaa:

”Kirjoitin elokuvan salassa yhdessä partnerini Gil Kenan kanssa. Teimme käsikirjoituksen viime vuoden aikana samalla kun viimeistelimme Frontrunner-elokuvaa, ja luovutimme sen joulukuussa. […] Olin varautunut viilaamaan käsikirjoitusta tämän vuoden ajan, mutta studio ilmoittikin jo ensimmäisen version kohdalla, että menkää ja tehkää tämä elokuva”.

Ghostbusters saa ensi-iltansa 10.7.2020. Elokuvan ensimmäisen tiiserin voit katsoa alta.

Muropaketin uusimmat