Uusimmat

Uusi Iron Man -huhu on aivan järjetön – Toivottavasti Marvel Studios ei alennu tähän

15.09.2019 09:32 Muropaketin toimitus

Varoitus: Luvassa juonipaljastuksia Avengers: Endgamesta.

Neljännen Avengers-elokuvan lopussa Iron Man (Robert Downey Jr.) uhrasi itsensä, jotta Thanos (Josh Brolin) saatiin kukistettua. Niin päättyi Downeyn ura Marvel Studiosin suosituimpana sankarina 11 vuoden jälkeen.

Vai päättyikö?

Iron Mania ei nähty hahmon perintöön keskittyvässä Spider-Man: Far From Homessa viime kesänä, mutta nyt Deadline väittää että Robert Downey Jr. palaa rooliinsa Captain America: Civil Warin ja Avengers: Infinity Warin väliseen aikaan sijoittuvassa Black Widow -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vappuna 2020.

Toivotaan todella ettei näin käy – tai että kyse on jo valkokankaalla nähdyn kohtauksen kierrätyksestä.

Kuolemat ovat jo lähtökohtaisesti häilyvä käsite Marvel Studiosin elokuvissa. Jos kuolleita hahmoja aletaan raahata takaisin valkokankaalle (vaikkakin tässä tapauksessa menneeseen sijoittuvassa tarinassa), alkaa suosikkisankarien menehtymisten tunnelataus kärsiä pahemman kerran. Iron Man / Tony Stark -cameo kielii myös siitä, ettei Marvel Studios sittenkään luota Scarlett Johanssonin ja Black Widow’n vetovoimaan, vaan mukaan on väkisin pitänyt saada ”vielä isompi tykki” katsojia houkuttelemaan.