Uusi ja erilainen Batman tulossa! Justice League -elokuva saa ensi-iltansa kahden viikon päästä

01.11.2017 07:33 | Muropaketin toimitus

Vuosia tekeillä ollut Justice League on vihdoinkin saamassa ensi-iltansa. Tänään Zack Snyderin ja Joss Whedonin ohjaaman supersankarielokuvan ensi-iltaan on aikaa tasan kaksi viikkoa.

Justice League on DC Comicsin ja Warner Bros. Picturesin vastine Marvel Studiosin The Avengersille (2012). Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Aquaman ja Teräsmies lyövät hynttyyt yhteen päihittääkseen yhteisen vastustajansa, Steppenwolfin, joka on uhka koko ihmiskunnalle.

Viime aikoina Justice Leaguesta on julkaistu luonnollisesti paljon uutta mainosmateriaalia. Uudessa liikejulisteessa ja videossa keskitytään Ben Affleckin esittämään Batmaniin, joka esiteltiin katsojille viime vuonna Batman v Superman: Dawn of Justicessa. Tällä kertaa Batmanilla on uusi suunta elämässään, eikä hän ole enää Gothamin yksinäinen susi tai ikuinen mököttäjä.

Ben Afflekcin lisäksi Justice Leagueta tähdittävät Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller, Ray Fisher, Connie Nielsen, Robin Wright, Billy Crudup, Amber Heard, Amy Adams, Diane Lane ja Willem Dafoe.

Maahantuoja SF Studios kuvailee Justice Leaguen tarinaa seuraavasti:

”Supermanin epäitsekkään teon siivittämänä Bruce Wayne, joka on saanut takaisin uskonsa ihmiskuntaan, värvää avukseen uuden liittolaisensa Diana Princen heidän kohdatessaan entistäkin vaarallisemman vihollisen. Yhdessä Batman ja Wonder Woman kokoavat pikavauhdilla supersankariryhmän, joka käy taisteluun uutta uhkaa vastaan. Vaikka koossa on nyt ennennäkemätön nippu sankareita – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Kyborgi ja Flash – voi olla jo liian myöhäistä yrittää pelastaa maapallo katastrofaalisen hyökkäyksen kourista.”