Uusimmat

Uusi Mad Max -elokuva on nyt kuvattu – ”Toipumiseen tulee menemään kaksi vuotta”, päivitteli Furiosan näyttelijä

21.11.2022 12:58 Muropaketin toimitus

Furiosa-elokuvan ensi-ilta on vasta kesällä 2024.

Anya Taylor-Joy kertoo Entertainment Weeklyn jutussa Mad Max -spinoff-elokuva Furiosan kuvaamisen olleen mullistava kokemus.

Taylor-Joy näyttelee nimikkoroolin elokuvassa, joka on on esiosa Mad Max: Fury Roadille. George Millerin ohjaaman ja käsikirjoittaman Furiosan kuvaukset on nyt saatu valmiiksi.

”Minulla kestää varmaan kaksi vuotta tajuta ja sisäistää mitä oikein tapahtui. Saimme kuvaukset juuri äsken valmiiksi. Se oli mullistava kokemus, pisimmät kuvaukset joissa olen ollut mukana”, Taylor-Joy sanoo.

Furiosa saa ensi-iltansa 24.5.2024.

Taylor-Joyn tuorein elokuva The Menu saapui teattereihin viime viikon perjantaina. Siitä todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”The Menu on genrehybridi, jossa yhteiskuntakritiikki yhdistyy mustan huumorin ryydittämään kauhutrilleriin, ja jossa tunnelma keikautetaan kovin toisenlaiseksi pienen alkulämmittelyn jälkeen. Luokkajakoa tutkiskeleva elokuva solahtaakin helposti samaan joukkoon parhaan elokuvan Oscarilla vuonna 2020 palkitun, Bong Joon-hon ohjaaman Parasiten kanssa.”

Arvostelu | Ökyrikkaille naurava The Menu alkaa herkullisesti, mutta Ralph Fiennesin elokuva ei kanna ihan loppuun asti