Uusi Matrix-elokuva on tekeillä, ilmoitti John Wickin ohjaaja – Wachowskit mukana tekijätiimissä

10.05.2019 21:43 | Muropaketin toimitus

Uudesta Matrix-elokuvasta on liikkunut säännöllisesti huhuja aina vuodesta 2003 ja The Matrix Revolutionsista lähtien, mutta mitään konkreettista ei ole uutisoitu. Nyt John Wick -ohjaaja Chad Stahelski on heittänyt reippaasti vettä huhumyllyyn tuoreilla kommenteillaan.

Chad Stahelski oli yksi ensimmäisen Matrixin stuntnäyttelijöistä ja myöhemmissä osissa hän vastasi stunt-tempuista laajemminkin. Sittemmin ohjaajaksi ryhtynyttä Stahelskia voi siis pitää melkoisen luotettavana lähteenä, mitä tulee Matrixiin.

Nyt Chad Stahelski on ilmoittanut Yahoon haastattelussa, että neljäs Matrix-elokuva on vihdoinkin tekeillä. Eikä siinä vielä kaikki – sen tekemisessä ovat jollain tavalla mukana Wachowskin sisarukset, jotka ohjasivat myös alkuperäisen Matrix-trilogian.

”Olen supertyytyväinen että Wachowskit eivät vain tee uutta Matrixia, vaan myös laajentavat sitä mitä me kaikki rakastamme”, Stahelski vihjasi.

Tällä hetkellä on epäselvää, ohjaavatko Wachowskit Matrix 4:n tai Matrixin rebootin itse. Keanu Reeves on aikaisemmin sanonut, että hän on valmis palaamaan Neon rooliin, mutta vain jos Wachowskit ovat ohjaamassa sen.