Uusimmat

Uusi Mies ja alaston ase -elokuva tulossa – Liam Neeson korvaa Leslie Nielsenin: ”Tämä voi olla urani loppu”

14.10.2022 08:37 Muropaketin toimitus

Uuden Mies ja alaston ase -elokuvan tekemisestä on ollut puhetta jo pidemmän aikaa, ja nyt suunnitelma vaikuttaisi vihdoinkin toteutuvan.

Family Guy -sarjasta parhaiten tunnettu Seth MacFarlane kertoi jo vuonna 2021 haluavansa tehdä uuden Mies ja alaston ase -elokuvan yhdessä Taken-tähti Liam Neesonin kanssa.

Nyt The Hollywood Reporter kertoo kohelluskomedian tosiaankin toteutuvan. Liam Neeson käy vielä neuvotteluja pääosaroolista, ja ohjauksesta vastaa Akiva Schaffer. MacFarlane on mukana projektissa tuottajana.

Vaikka nimiä ei ole vielä paperissa, voi Neesonin osallistumista elokuvan tekemiseen pitää jo aika varmana. Näyttelijä kun ilmaisi intonsa jo alkuvuodesta, vaikka vähän huolissaan olikin:

“Seth MacFarlane ja Paramount Studios ovat lähestyneet minua mahdollisen Mies ja alaston ase -elokuvien uudelleenkäynnistyksen tiimoilta. Se saattaa olla koko urani loppu tai viedä sen vastaavasti uuteen suuntaan. Rehellisesti sanottuna en tiedä”.

Liam Neesonia on pyydetty uuden Mies ja alaston ase -elokuvan pääosaan: “Se saattaa olla koko urani loppu”

Vuonna 2010 kuollut Leslie Nielsen teki kolme Mies ja alaston ase -elokuvaa vuosina 1988, 1991 ja 1994. Niistä ensimmäinen löytyy suoratoistona Netflixistä.