Uusi Mortal Kombat -elokuva Suomeen ensi viikolla – Näistä palveluista sen voi katsoa ja näin paljon se maksaa

12.05.2021 20:54 | Muropaketin toimitus

Uusi Mortal Kombat -elokuva saapuu Suomeen ensi viikolla VOD-jakelukanavien kautta.

Simon McQuoidin ohjaama Mortal Kombat aloittaa homman alusta – uutuudella ei siis ole mitään tekemistä esimerkiksi vuoden 1995 kulttiklassikon kanssa.

Pelileffan juonesta on kerrottu etukäteen seuraavaa:

Elokuvassa “Mortal Kombat” vapaaottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpiin rahasta, ei tiedä koko totuutta taustastaan—eikä sitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron, ylimaallisen Cryomancerin, jahtaamaan Colea. Perheensä turvallisuuden puolesta pelkäävä Cole lähtee etsimään Sonya Bladea, joka palvelee Jaxin alaisuudessa—erikoisjoukkojen majurin, jolla on sama outo lohikäärmemerkki kuin minkä Cole on saanut syntymässään. Pian Cole huomaa päätyneensä Earthrealmin suojelijan ja jumalten vanhimpiin kuuluvan Raidenin temppeliin, joka tarjoaa turvapaikan kyseistä merkkiä kantaville. Siellä häntä valmentavat kokeneet soturit Liu Kang, Kung Lao sekä itsenäinen palkkasoturi Kano hänen valmistautuessaan kamppailemaan Maan mahtavimpien mestarien rinnalla Outworldia vastaan taistelussa, jossa pelissä on universumin herruus. Mutta riittääkö tämä vapauttamaan ajoissa Colen arcanan—hänen sielustaan kumpuavan suuren voiman—ja sekä pelastamaan hänen perheensä että pysäyttämään Outworldin aikeet?

Traileri näyttää tältä:

Ja pervorehellinen traileri tältä:

Mortal Kombatin piti saapua Suomen elokuvateattereihin ensin huhtikuussa, mutta suunnitelmasta luovuttiin koronatilanteen takia. Koska elokuva on hyvinkin tuore tapaus, joutuu siitä maksamaan tavallista enemmän: digitaalisen myyntiversion suositushinta on 22,99 euroa, ja vuokraversion 18,99 euroa.

Elokuva tulee saataville perjantaina 21. toukokuuta ainakin seuraavissa palveluissa: Apple TV, Elisa Viihde Viaplay, SF Anytime, Blockbuster, Google Play Store, Rakuten ja PlayStation Store.

Muropaketin uusimmat