Uusimmat

Uusi Nälkäpeli-elokuva tulee syksyllä 2023 – Ensimmäinen traileri julkaistiin jo ennen kuvausten alkamista

06.06.2022 09:44 Muropaketin toimitus

Lionsgate on julkaissut ensimmäisen videopromon tulevasta Nälkäpeli-elokuvastaan.

Uusi Nälkäpeli-elokuva on nimeltää The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes eli Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä. Jennifer Lawrencen elokuvien sijaan se sukeltaa menneisyyteen ja kertoo presidentti Snow’n nuoruusvuosista.

Suzanne Collinsin romaanin synopsis kertoo lisää:

Kunnianhimo ruokkii häntä.Kilpailu kannustaa häntä.Mutta vallalla on hintansa.On elonkorjuun aamu ja kymmenes vuotuinen Nälkäpeli on alkamassa. 18-vuotias Coriolanus Snow valmistautuu Capitolissa hohdokkaaseen tehtävään yhtenä Nälkäpelin ohjaajista. Ennen niin mahtava Snow-suku elää kovia aikoja, ja sen ainoa heikko toivo on Coriolanus: onnistuuko hän päihittämään koulutoverinsa viehätysvoimassa, älyssä ja oveluudessa ja ohjaamaan tribuuttinsa voittoon? Lähtöasetelma on Coriolanukselle kehno. Hänet määrätään ohjaajaksi tribuuteista heikoimmalle, Vyöhykkeen 12 tytölle. Kaksikon kohtalo on nyt hitsattu yhteen – jokainen Coriolanuksen valinta voi johtaa suosioon tai epäonnistumiseen, voittoon tai tuhoon. Areenan sisäpuolella käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta. Areenan ulkopuolella Coriolanus puolestaan tajuaa, että hänellä on tunteita kuolemaan tuomittua tribuuttiaan kohtaan… ja hänen on päätettävä, noudattaako sääntöjä vai pyrkiäkö voittoon keinoja kaihtamatta.

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuva on saanut nyt ensimmäisen trailerinsa. Koska leffaa ei ole vielä edes alettu kuvata, on tarjolla puolitoista minuuttia pelkkää pikselien pyörittämistä, mutta ehkä tästä kovimmat Nälkis-fanit kiksinsä saavat…

Pääosia Francis Lawrencen ohjaamassa Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvassa esittävät Tom Blytch ja Rachel Zegler. Ensi-ilta on luvassa 17.11.2023.