Uusi Predator-elokuva Prey ilmestyy tällä viikolla – K16-ikärajan väkivaltamyllytyksen voi katsoa heti kotona

01.08.2022 10:39 Muropaketin toimitus

Prey

Vuoden 2018 The Predator oli kertakaikkinen kammotus ja karmea pettymys. Neljän vuoden sulattelun jälkeen on aika uudelle Predator-elokuvalle.

Dan Trachtenbergin (10 Cloverfield Lane) ohjaama Prey on aikaisempien Predator-elokuvien esiosa, ja sijoittuu 300 vuotta menneisyyteen.

Elokuva kertoo nuoresta, hurjasta ja taitavasta naissoturi Narusta, joka on kasvanut legendaarisimpien Suurilla tasangoilla kulkevien metsästäjien varjossa. Kun vaara uhkaa Narun leiriä, hän lähtee suojelemaan kanssaihmisiään. Lopulta hän kohtaa vihollisensa, joka osoittautuu pitkälle kehittyneeksi ja edistyneellä tekniikalla varustetuksi muukalaissaalistajaksi. Seurauksena on julma ja kammottava yhteenotto kahden vastustajan välillä.

Toisin kuin aikaisemmat Predator-elokuvat, ei Prey saavu lainkaan elokuvateatterilevitykseen; Trachtenbergin tieteistrilleri on katsottavissa yksinoikeudella Disney+:sta 5. elokuuta alkaen, palvelun kuukausimaksulla.

Preyn ikärajasuositus on K16, ja pituutta elokuvalla on tunti ja 40 minuuttia. Ainekset napakkaan jännitysnäytelmään ovat siis kasassa, ja ensimmäisten arvioiden mukaan Prey toimiikin kiitettävän hyvin:

Predator-esiosalle Prey sataa kehuja: “Yksi sarjan parhaista elokuvista, ellei jopa paras”

Prey

Muropaketin uusimmat