UUSIMMAT

Uusi South Park -peli on kehitteillä, mutta se voi olla jotain ihan muuta kuin edelliset

10.01.2022 13:59 | Muropaketin toimitus

Uusi South Park -peli on paljastanut työpaikkailmoitusten kautta. Kehittäjinä häärii joukko monien pelien veteraaneja.

VG24/7 raportoi, että South Park -sarjan maailmaan päästään jälleen uudessa pelissä. Question Games -niminen pelistudio näyttäisi työpaikkailmoitusten perusteella kehittävän uutta South Park -peliä, tietysti yhteistyössä South Park Digital Studiosin kanssa. Kehittäjien riveistä löytyy kokeneita tekijöitä paitsi edellisistä South Park -peleistä, myös esimerkiksi BioShock- ja Dishonored-pelien tiimeistä.

Edelliset suuret South Park -pelit The Stick of Truth ja The Fractured But Whole olivat roolipelejä vuoropohjaisella taistelujärjestelmällä. Nyt voi kuitenkin olla tekeillä jotain aivan erilaista.

LUE MYÖS: Arvostelu: South Parkin törkyhuumori on The Fractured But Whole -pelin pahin kompastuskivi

Työpaikkailmoituksissa nimittäin mainitaan erikseen moninpeli, joten tekeillä on joko kokonaan tai osittain moninpeliin perustuva South Park -seikkailu. Pelin genrekään ei tietysti ole vielä selvillä, joten tulossa voi olla jotain ihan muuta kuin vuoropohjainen roolipeli.

Jäämme odottamaan millainen peli on tulossa ja milloin. Koska projektiin kuitenkin etsitään vielä uusia tasosuunnittelijoitakin, sitä saadaan varmasti odottaa vielä hyvän aikaa.