Uusimmat

Uusi Spider-Man-elokuva loppuu kuin seinään – jatko-osaa pitää odottaa ensi vuoteen asti

Kuva: Sony Pictures Animation © 2022 CTMG, Inc.

06.06.2023 09:32 Muropaketin toimitus

Monelle Hämis-fanille tuli täytenä yllätyksenä, että viime viikolla ensi-iltansa saanut Spider-Man: Across the Spider-Verse loppui cliffhangeriin. Jatkoa on tulossa ensi vuonna.

Spider-Man: Into the Spider-Versen (2018) ja Spider-Man: Across the Spider-Versen (2023) jatko-osa Spider-Man: Beyond the Spider-Verse saa ensi-iltansa 29. maaliskuuta 2024. Sen lisäksi elokuvasarjaa aiotaan laajentaa itsenäisellä, naispuolisiin hahmoihin keskittyvällä spinoffilla. Myös Miles Moralesin live action -elokuvasta on ollut puhetta, mutta sen mahdollisesta yhteydestä Spider-Verse-elokuviin ei ole tietoa.

Alkujaan Spider-Man: Into the Spider-Versen jatko-osat olivat nimeltään Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) ja Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part Two), mutta tittelit menivät uusiksi keväällä 2022. Tekijöiden aikomuksena oli siis alkujaankin tehdä kaksiosainen tarina, jonka kertomiseen ei yksi elokuva riittäisi.

Spider-Man: Beyond the Spider-Versen sisällöstä ei ole annettu vielä virallista kuvausta, mutta Across the Spider-Versen nähneillä on tietenkin hyvä aavistus siitä, mitä elokuvassa tullaan näkemään.

LUE MYÖS: Arvostelu | Viiden tähden Spider-Man: Across the Spider-Verse saa yleisön itkemään ilosta

Spider-Man: Into the Spider-Verse eli Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia löytyy suoratoistona Disney+:sta ja Elisa Viihde Viaplaysta.