Uusimmat

Uusi Star Trek -elokuva vahvistettu – Oscar-palkittu Michelle Yeoh esittää pääosaa

19.04.2023 11:18 Muropaketin toimitus

Michelle Yeoh palaa Star Trek: Discovery -sarjan rooliinsa Star Trek: Section 31 -elokuvassa.

Star Trek: Section 31 tehdään lopultakin, mutta luvassa ei ole tv-sarjaa, vaan elokuva. Paramount+ tiedottaa tilanneensa Section 31 -elokuvan, joka saa ensi-iltansa suoraan suoratoistopalvelussa. Sen pääosassa nähdään Oscar-voittaja Michelle Yeoh, joka palaa Star Trek: Discovery -sarjasta tuttuun rooliinsa.

Section 31:n ohjaa Olatunde Osunsanmi ja käsikirjoittaa Craig Sweeny, jotka ovat molemmat työskennelleet myös Discovery-sarjan parissa.

Section 31 -projektia on yritetty saada käyntiin vuodesta 2018 asti. Sen tuotanto alkaa vielä tämän vuoden aikana, mutta ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Paramount+:n muista Star Trek -projekteista käynnissä olevaan kolmanteen kauteensa päättyvän Picard-sarjan viimeinen jakso esitetään Yhdysvalloissa huomenna. Suomessa sen voi katsoa perjantaina Amazon Prime Videosta.

Myös Lower Decks -sarjan kolme kautta löytyvät meillä Prime Videosta. Uudemmista Star Trek -sarjoista ehdottomasti parhaan, eli Strange New Worldsin kakkoskausi alkaa kesäkuussa. Sitä esittää meillä Paramount+:n korvannut SkyShowtime.