Uusi Star Wars -sarja saapuu Suomeen 15.9.2020 – The Mandalorianin pilottijakson voi katsoa jo ennen sitä, ja vieläpä ihan laillisesti

31.08.2020 15:00 | Muropaketin toimitus

Uusi suoratoistopalvelu Disney Plus saapuu Suomeen 15. syyskuuta. Sen suurimpia vetonauloja on uusi Star Wars -sarja The Mandalorian, jota on odotettu tänne läntiseen Siperiaan kohta jo vuoden ajan.

Innokkaimmat Star Wars -fanit voivat ottaa The Mandalorianin Suomen ensi-illan osalta varaslähdön jo ennen Disney Plussan lanseerausta: sarjan ensimmäinen jakso näytetään Fox-kanavalla sunnuntaina 13. syyskuuta kello 21.00.

The Mandalorianin tarina sijoittuu imperiumin kaatumisen jälkeiseen ja Ensimmäistä ritarikuntaa edeltävään aikaan. Tapahtumien keskiössä ovat galaksin laitamilla seikkailevan palkkionmetsästäjän vaiheet.

Sarjan pääosaa näyttelee muun muassa Game of Thronesista ja Narcosista tuttu Pedro Pascal. Showrunnerina ja käsikirjoittajana toimii Iron Man -elokuvista tuttu Jon Favreau.

The Mandalorianin kaikki kahdeksan jaksoa tulevat katsottavaksi Disney Plussaan, ja tulossa on myös toinen tuotantokausi myöhemmin syksyllä.

Muropaketin uusimmat