Uusi studiopomo saattaa laittaa Harry Potter -elokuvat uuteen uskoon – Ihmeotukset 4:n tekemistä ei ole vieläkään vahvistettu

03.06.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Ihmeotukset-elokuvat eivät ole menestyneet lippukassoilla odotetusti. Sarjan uusin elokuva, Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet tuli tällä viikolla katsottavaksi myös HBO Maxiin.

Harry Potter -elokuvien huikean menestyksen jälkeen Warner Bros. odotti myös spinoffina luodun Ihmeotukset-elokuvasarjan menestyvän samaan tapaan. Näin ei kuitenkaan käynyt ja sarjan kahta viimeisintä elokuvaa pidetään pettymyksenä lippukassamenestyksen suhteen.

Tällä viikolla HBO Maxissakin julkaistu sarjan kolmas osa, Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet on kerännyt lippukassoilla vain vaatimattoman 396 miljoonaa dollaria. Sen edeltäjä, Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset teki tulosta 654 miljoonaa dollaria ja ensimmäinen peräti 814 miljoonaa dollaria.

Tämän vuoksi neljännelle Ihmeotukset-elokuvalle ei ole vielä annettu lupaa lähteä tuotantoon.

Warner Brosin uutena studiopomona aloittaneen David Zaslavin uutisoidaan (Comic Bookin kautta) nyt pohtivan, mitä tehdä Ihmeotukset-franchisen kanssa. Hänen kerrotaan jopa miettivän koko Wizarding World -maailman laittamista uuteen uskoon rebootin muodossa.