UUSIMMAT

Uusi Superman-näyttelijä on tummaihoinen – Henry Cavillilla ei osaa tai arpaa Star Wars -ohjaaja J.J. Abramsin projektissa

27.02.2021 10:44 | Muropaketin toimitus

Teräsmiehestä on nähnyt valkokankaalla jo useampi versio. Nyt tekeillä on ensimmäisen tummaihoisen Teriksen tarina.

The Hollywood Reporterin mukaan kiitelty kirjailija ja käsikirjoittaja Ta-Nehisi Coates on kirjoittamassa Superman-elokuvaa, jossa DC Comicsin supersankaria esittää tummaihoinen näyttelijä. Star Warsin ja Star Trekin rebooteista tuttu J.J. Abrams on mukana keskeisenä tuottajana, ohjaajasta ei ole vielä tietoa.

Henry Cavill on esittänyt Teräsmiestä vuoden 2013 Man of Steelistä lähtien, mutta nyt tekeillä olevassa elokuvassa hän ei ole mukana millään muotoa. Epäselvää on toistaiseksi se, onko Coatesin ja Abramsin Teräsmies-leffa Todd Phillipsin Jokerin kaltainen oma vaihtoehtoinen tarinansa vai käynnistääkö se Teräsmiehen valkokangasuran kokonaan uudelleen.

Black Panther- ja Creed -tähti Michael B. Jordan oli pari vuotta sitten kiinnostunut tekemään oman Teräsmies-elokuvansa, mutta silloin homma ei ottanut tuulta alleen. Tiedossa ei ole, onko Jordan mukana nyt paljastetussa projektissa jollain tavoin.

Henry Cavillin voi nähdä Teräsmiehen roolissa ainakin vielä kerran Zack Snyder’s Justice Leaguessa, jonka HBO Nordic julkaisee 18. maaliskuuta. Lisäksi terästarvettaan voi täyttää HBO Nordicin uudella Superman & Lois -sarjalla.

Muropaketin uusimmat