Uusi traileri julkaistu: Pacific Rim 2 saattaa flopata, mutta ainakin jättihirviöleffa näyttää hyvältä

15.02.2018 21:10 | Muropaketin toimitus

Ennusteiden mukaan Pacific Rimin jatko-osa saattaa pettää odotukset ja tuottaa vähemmän kuin edeltäjänsä. Pacific Rim: Uprisingin uusi IMAX-traileri koettaa kuitenkin vakuuttaa katsojat siitä, että elokuvateattereihin kannattaa vaivautua.

BoxOfficePro heitti tammikuun lopulla kehiin ”valistuneen arvauksen”, ja povasi Pacific Rim: Uprisingin jatko-osalle USA:n markkinoilla vain 20 miljoonan dollarin avausviikonloppua, ja 50 miljoonan dollarin kokonaissaldoa. Elokuvasarjan ensimmäinen osa keräsi vuonna 2013 Yhdysvaltain markkinoilla reilut 100 miljoonaa dollaria, joten Uprising olisi jäämässä peräti puoleen edeltäjästään.

Jo ensimmäisen Pacific Rimin suosio oli USA:ssa huomattavasti vaatimattomampaa kuin mihin Warner Bros. Pictures oli tähdännyt. Muiden markkina-alueiden (ja etenkin Kiinan) ansiosta elokuvan lipunmyynti kuitenkin kipusi yli 400 miljoonan, ja jatko-osalle löytyi lopulta rahoitus.

Nähtäväksi jää millaisiin myynteihin Pacific Rim: Uprising maaliskuussa todellisuudessa yltää. Uusi traileri kuitenkin osoittaa, ettei elokuva aio jäädä edeltäjänsä varjoon ainakaan toiminnan näyttävyyden ja tehosteiden suhteen.

Suomen teattereihin Star Warsista tutun John Boyegan tähdittämä Pacific Rim: Uprising saapuu 23. maaliskuuta. Elokuvan IMAX-versiota ei meillä tulla näkemään, sillä maamme ensimmäinen IMAX-teatteri on vasta rakenteilla.

Muropaketin uusimmat