Uusimmat

Uusi traileri julki – Näin Arnold Schwarzenegger vetää vihollsia turpaan Mortal Kombat 11:ssa

02.10.2019 07:50 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerilta kasvonsa lainaava T-800 liittyy Mortal Kombat 11:n hahmokatalogiin lokakuun kahdeksantena päivänä julkaistavan lisäosan mukana. Nyt Terminatorista on julkaistu uutta pelikuvaa. 

Trailerin perusteella T-800 on aseistautunut katkaistulla haulikolla ja rautaisilla nyrkeillään, joiden avulla vastaan asettuvia hahmoja voi kurittaa. Karussa viimeistelyliikkeessä vihollinen lähetetään kauas taistelukentältä Terminator-armeijan viimeisteltäväksi.

Terminatorin lisääminen peliin aiheutti aiemmin hämminkiä pelin fanien keskuudessa. Mortal Kombat 11:n ohjaaja Ed Boonin harhaanjohtavan Twitter-viestin perusteella monet fanit odottivat, että Schwarzenegger toimisi myös hahmon ääninäyttelijänä. Boon kertoi Twitterissä ettei hän ”meinannut uskoa, että saimme Arnoldin.”

Myöhemmin kuitenkin selvisi ettei Schwarzenegger ole Terminatorin ääninäyttelijä, mutta kehittäjien mukaan hän on valinnut ääninäyttelijän itse. Jokainen voi itse kuulemansa perusteella päättää, onko korvaava ääninäyttelijä suoriutunut tehtävästään kunnialla.